PAGE
 

Wie ben ik

HenrietteSinds de afronding van de opleiding fotografische vormgeving aan de KABK in 1996 ben ik inmiddels een zeer ervaren en veelzijdige fotograaf met als specialisaties: portretten op locatie, nieuwsfoto’s, beeldverslagen van bijeenkomsten en congressen en creatieve illustratieve bijdragen. Ik werk voor kranten, tijdschriften, vakbladen, overheid en bedrijven. Met mij haalt u een flexibele, meedenkende en punctuele fotograaf in huis. Ik weet mensen op hun gemak te stellen, ben betrokken en kan werken onder lastige omstandigheden. Ook als de tijd beperkt is, lever ik uitstekende resultaten af met technische perfectie hoog in het vaandel.

Naast mijn fotografische talent is een groot aantal kwaliteiten op mij van toepassing die minstens zo belangrijk zijn voor het runnen van een succesvolle freelance praktijk. Zo ben ik ondernemend, geduldig en ambitieus. Ik weet mensen makkelijk te enthousiasmeren en hiermee haal ik altijd het maximale uit een opdracht. Goede communicatieve vaardigheden zijn in mijn praktijk van onmisbaar belang, zowel naar opdrachtgevers toe als in het werkveld.

Cover biografie Wally TaxIn 1997 ontving ik een nominatie voor de Zilveren Camera in de categorie portretten met een foto van Wally Tax. Deze foto verschijnt in april 2015 op de cover van een biografie van journalist Rutger Vahl over deze zanger.
Voor meer informatie over mijn werkwijze verwijs ik u graag naar mijn pagina Voor wie werk ik. Hier licht ik van een aantal opdrachtgevers toe wat voor foto’s ik maak en hoe ik te werk ga.

Voor vragen, opdrachten of vrijblijvende offertes ben ik bereikbaar op 06-26220723 en via info@henrietteguest.nl Blijf op de hoogte van alle actuele activiteiten via Facebook en LinkedIn.